Læserkommentarer - MED EGNE ORD

Gå til indhold

Hoved menu:

Læserkommentarer

Gourmand
 
Kommentarer og anmeldelser fra læsere af "Gourmand":

"Så har jeg læst Gourmand. Skide god."
Hans B.

"Sidste blad er læst efter spændende timer i Gourmands univers. Din fortælleevne og dit sprog er som altid fremragende!!!
Spændende er det at møde flere forskellige miljøer og skæbner og blive ført ind i deres betingelser for at overleve, og selve fortællingen holder læseren fast hele vejen igennem.
Tak for god underholdning. Endnu en god bog og en god oplevelse. Nu venter jeg spændt på den tredie."
Ditte J.

"Har læst den forleden med stor fornøjelse på eReolen. Når man starter, er man blot nødt til at fortsætte. Kan som forgængeren anbefales. Ser allerede frem til den næste."
Torben J.

"Den er nu åbnet og læst (slugt med hud og hår). Du godeste, hvor er du altså god til at skrive. Jeg elsker krimier. Denne bog er dog skøn at læse pga. dit sprog og de helt specielle sprogvendinger, man kun kan finde i det danske sprog. Det er jeg ret tosset med. Du har tryllet ord frem, som jeg havde glemt eksisterede. Og et plot der er skruet godt sammen. De fleste krimier foregår i barske miljøer på samfundets bund. Men du har tryllet en krimi sammen i samfundets top. Den er helt speciel og helt sin egen. Tusind tak for oplevelsen. Jeg glæder mig allerede til de næste i rækken.
Du må endelig citere mig på hjemmesiden."
Hanne M.

"Er lige blevet færdig med Gourmand. Rigtigt godt selskab og glæder mig til næste bog i serien med de syv dødssynder som omdrejningspunkt. Tak, Michael Clasen."
Susanne A.

"Tak for nogle hyggelige og uhyggelige timer med din seneste bog.
Endnu en gang rammer du mig med din lette og velformuleret pen. Mange gode og spændende sekvenser. Dejligt.
Meget spændende emne, du har fat i. Du får godt afdækket, når meget bliver for meget og vi glemmer almindelig mådeholdenhed.
Du er jo heller ikke selv mådeholdende, når vi snakker spænding. Du formår endnu en gang at skabe elementær spænding, hvor jeg skynder mig at vende side efter side.
Tak for bogen ......... og venter allerede spændt på den næste."
Steen J.
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu