NYT - MED EGNE ORD

Gå til indhold

Hoved menu:

NYT

 
14. februar 2018 - Ses vi?Så er der kun en månedstid til Krimimessen i Horsens. Her kommer (næsten) alt, hvad der kan krybe og gå med relation til krimiverdenen. Messen foregår den 17. og 18. marts i det tidligere Horsens Statsfængsel. Man kan få meget mere at vide - blandt andet messeprogrammet - på denne adresse: http://krimimessen.dk/.
Det bliver første - og forhåbentlig ikke sidste - gang, jeg deltager, og jeg kan blandt andet træffes i mit forlag - Books on Demands - stand begge dage mellem 13:30 og 14:30 til en snak om det at skrive om kriminalromaner. Desuden kan man i disse to timer købe mine bøger til en ekstra nedsat messepris. Den anmelderroste "Grådighedens pris" er nedsat med 50, - og "Det smukke kranie fra Købmagergade" sælges til bare 119,-.
Nogle læsere vil sikkert mene, at "Kraniet" mest er en historisk roman, og det er jo ikke forkert. Ikke desto mindre er den ene hovedperson dybt kriminel, og i handlingen indgår tyverier, fægsel, fangeflugt, halshugning, ligrøveri, retssager og dødsdomme. Så på den baggrund er det vel egentlig korrekt at kalde den en historisk kriminalroman.
Hvis du - kære læser - har mulighed for det, kan jeg kun anbefale at tage til Horsens i weekenden inden påsken.
Læs mere om tilbudene hos Books on Demand på denne adresse: https://www.bod.dk/fingerprint/dk/selvudgivelse/krimimesse-2018/
På gensyn i Horsens.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu