NYT - MED EGNE ORD

Gå til indhold

Hoved menu:

NYT

 
5. april 2018 - Bestseller!

Det meste af 2017 lå "Det smukke kranie fra Købmagergade" nummer 1 på mit forlags opgørelser over bedst solgte skønlitterære romaner. I år er salgstallene stagneret noget, så den har måttet overlade førstepladsen til en ny titel. Og det blev så ingen anden bog end min kriminalroman "Grådighedens pris". Du kan selv se her: Bogshop.
Forleden havde Politiken slået en artikel om bogbloggere op på forsiden af deres kultursektion. Her var pointen vist, at bogbloggerne var for positive i deres boganmeldelser. I et hvert fald sammenlignet med de store dagblades anmeldelser. Det skal nok være rigtigt, men er det et problem? I så fald kunne Politiken, Berlingske, Jyllandsposten, Information, Weekendavisen og Kristeligt Dagblad jo bare anmelde nogle flere udgivelser - og give dem den karakter, som de fandt rigtig. Men at blive anmeldt i en landsdækkende avis er et regulært nåleøje, som mange forfattere gerne ville komme igennem - uanset "stjernerne". Det gælder selvfølgelig først og fremmest os helt uetablerede skribenter.
Når det så ikke lige kan lade sig gøre, må man jo finde på noget andet: Derfor har jeg i dag sendt opfordring til anmeldelser ud til rigtig mange bogbloggere, som endnu ikke har anmeldt mit seneste værk. Så kan man jo bare gå og håbe.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu