NYT - MED EGNE ORD

Gå til indhold

Hoved menu:

NYT

 
19. marts 2018 - Krimimesse i Horsens Statsfængsel

Det siges jo, at man skal prøve alt mindst én gang i livet. I den forløbne weekend prøvede jeg - sammen med musen - at være en tur i fængsel!
Det tidligere Horsens Statsfængsel lagde lokaler til den årlige krimimesse, som jeg aldrig før har deltaget i. Det var en fængslende oplevelse! (undskyld)
Jeg havde lovet, at jeg både lørdag og søndag ville stå i mit forlags - Books on Demands - stand og fortælle om mine bøger, og hvordan man kan udgive uden om de store, konventionelle forlag.Jeg kan hilse og sige, at der var kommet mange mennesker i det gamle fængsel trods den bidende kulde. Og der var rigtig mange gode tilbud til gæsterne: et hav af stande, hvor man kunne købe sig glad og fattig på alverdens kriminallitteratur. Og på de omkring ti scener vekslede det ene interview med det næste; hvad der kunne krybe og gå fortalte om deres forfatterskaber og seneste udgivelser med efterfølgende signeringsseancer. Her var alle de store navne inden for genren - Leif Davidsen, Elsebeth Engberg, Jesper Stein og Hanne Vibeke Holst - samt en masse, jeg ikke kendte i forvejen. Og så var der skandinaviske og angelsaksiske krimiforfattere. Kort sagt en oplevelse, der gav mig inspiration og ideer til at komme videre med mit igangværende opus: "Gourmand".
Du skulle se om du kan komme til Krimimesse i Horsens til næste år. Så kan vi ganske sikkert ses der.


 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu