NYT - MED EGNE ORD

Gå til indhold

Hoved menu:

NYT

 
25. oktober - Færdigt arbejde!

Så er "Gourmand" gået i trykken. Ventetiden, fra jeg havde uploadet datafilen, og til jeg modtog mit gennemsynseksemplar i går, føltes uendelig lang. Men så kom manden fra DLH og pakken blev flået op, som om det var juleaften.
En næsten skræmmende dejlig fornemmelse at stå med den fysiske bog i hånden. Og det bedste af det hele: Alt var, som det skulle være, så efter en time gav jeg mit "GO!" til forlaget, som lover, at den vil være i handlen om kort tid. Gad vide, hvornår det er? Jeg lover at komme tilbage til det, når den er klar.Karen, som har været den ene af mine betalæsere fra de første kladder sidste sommer, kastede sig over bogen for at læse den igen uden at skulle finde slag- og kommafejl. Hun påstår, at den er velskrevet, spændende og morsom!
Og så kommer ellers det temmelig store arbejde med at gøre opmærksom på "Gourmand'en" - overfor aviser, anmeldere, bogbloggere, boghandlere og læsere. Jeg håber naturligvis at ikke mindst mange af de glade læsere af "Grådighedens pris" vil følge Daniel Dreyers nye gerninger.
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu